Gott nytt år och god fortsättning!

Kära SwimTime-familjer
Gott nytt år och god fortsättning! Vi hoppas att 2024 blir ett bra år för era familjer.
Vi har nu fått bekräftat datum för säsongen fram till sommaren 2024 och vi tar emot anmälningar. Alla befintliga kunder kommer att registreras direkt i klasser, så om du inte vill fortsätta under terminen vänligen meddela oss så snart som möjligt.
En factura kommer att skickas under de kommande två veckorna vilket innehåller ditt barns lektionstid för terminen. Kom ihåg att kolla hemsidan då det kan bli ändringar utifrån kommunens beslut. (Vi ber om ursäkt om det blev besvärligt för några familjer under föregående termin, vi kommer att bli bättre på att kommunicera förändringar framåt.)
SwimTime AB har precis avslutat sitt 10:e år i Nässjö och vi är stolta över att ha hjälpt hundratals lokala familjer med vårt gemensamma mål att göra barn säkrare runt vatten. Även om SwimTime kommer att fortsätta in i framtiden börjar  vi fundera på hur denna framtid kan se ut.
SwimTime har funnits en tid och nu ser vi att verksamheten kan utvecklas genom en övergång till föreningsverksamhet inom ramen för Riksidrottsförbundets stadgar.
Genom att göra detta finns det flera fördelar:
–  möjlighet till fler träningstider i simhallen
–  justera prisbilden genom medlems- och träningsavgift
–  möjlighet att delta i tävlingar
–  Riksidrottsförbundets nätverk
Vi tror verkligen att det finns plats i Nässjö för en ny simklubb och vårt SwimTime-team vill gärna vara tränarteamet. Denna inriktningsändring kommer att baseras på att ett antal föräldrar engagerar sig i verksamheten, till exempel genom styrelsearbete. Det kommer givetvis att ta ett tag att förändra verksamheten och det kommer att ske i olika steg,  det första är att bilda föreningen och fortsätta den verksamhet som Swimtime har bedrivit i lite större skala.
Vi hoppas att Du vill vara med och bygga upp denna verksamhet genom att engagera dig, det kommer finnas flera olika roller att fylla, den första är att sätta ihop en styrelse och bilda föreningen. Om du är intresserad av att höra mer, eller är villig att lägga fram ditt namn för att vara en del av denna nya riktning, vänligen svara på det här e-postmeddelandet med ditt intresse.  Troligtvis kommer ett möte att planeras till mars/april.
Tack igen för ditt stöd till SwimTime, vi ser fram emot att se dig vid poolen.
Mvh
SwimTime-teamet

Leave a Reply